TREFFEN

Treffen er møtestedet for deg som har lyst tirsdager fra kl 11:00

starter 21. august

TREFFEN HØSTEN 2018 –  St. Johannes menighet - last ned

21.aug.      Andakt v/ Bernhard Pedersen. Brødmåltid.

04.sep.       «Min far, misjonæren og språkforskeren Otto. Chr. Dahl» v/ Reidunn Dahl. Suppe. Utlodning.

18.sep.       «Ta vare på føttene!» Besøk av fotpleier Jane B. Molskred. Du kan vinne gavekort på fotpleie og/ eller bestille fotpleieren hjem til deg. Samsang v/ Terje Næsheim. Brødmåltid.

02.okt.       BUSSTUR TIL FINNØY med Per bussjåfør og Tor Øivind Skeiseid som guide på «øynå» Middag på Utsyn. Påmelding. Kr. 300,-Se egen info om turen.

16.okt.       «Rusletur med hest på Madla» v/ Hulda Drange. Formiddagstanker v/sokneprest Aslaug Austbø. Suppe. Utlodning.

30.okt.       Andakt v/Eva Tjemsland. Brødmåltid.

13.nov.      Besøk fra Helsehuset v/ Anne Synnøve Jensen. «Hva er velferdsteknologi?» Orientering om hjelpemidler for å kunne bo lengst mulig i eget hjem. Åpent for spørsmål. Suppe. Utlodning.

27.nov.      «Natur i bilder og toner» v/ Dorrit Kyed. Formiddagstanker v/ soknediakon Anne Synnøve Vegge. Brødmåltid.

11.des.       Einar Arne Garlid kommer og  tar med trompeten. Luciabesøk fra barnehagen. Grøt. Utlodning.

Første Treffen i 2019 er tirsdag 8. januar.

Annen hver tirsdag (i partallsuker) inviterer vi til «Treffen». Det er et møtested der du kan møte mennesker du kjenner fra før og du kan bli kjent med nye. Vi holder til i Menighetssenteret som ligger i underetasjen til St. Johannes kirke. Vi begynner klokken 11.00 og avslutter kl 13.00.

Opplegget kan variere noe fra gang til gang. Vi kan ha utlodning, sang og musikk eller at vi får besøk av privatpersoner eller representanter fra ulike organisasjoner som har interessante og aktuelle ting å fortelle. Vi byr alltid på en andakt, mat og god prat. Minst en gang i året reiser vi på dagstur.

Første tirsdag i måneden har vi utlodning. Da selger vi årer til kr. 10,- pr stk. og lodder ut gevinster som deltakerne har med seg. Når det ikke er utlodning, betaler hver enkelt kr 20,-. Dette skal dekke utgiftene til mat.

Har du spørsmål, kan du ringe diakonmedarbeider Kari Gudmundsen 986 74 002
Du er alltid velkommen!