Ledere til Barne- og Ungdomsarbeidet

Vi trenger flere ledere i det spennende arbeidet blant barn og ungdom!

Ønsker du en meningsfull oppgave? Vi gir opplæring til nye og gamle ledere som tar del i arbeidet blant barn og ungdom i menigheten. Arbeidet blant barn og ungdom er mangfoldig og utrolig givende!

Som voksenleder blir du del av et team som sammen med andre voksne og evt. ungdommer har ansvar for en gruppe med barn eller ungdom. Vi har både grupper som møtes jevnlig hele året igjennom, og tiltak som arrangeres én gang i året.

Vi trenger ledere i:

Kontinuerlige tiltak:

Søndagsskolen

for 3-14 år - 2-4 ganger i halvåret: Du kan enten være en ekstra voksen tilstede, organisere/hjelpe til med forming eller lek, hjelpe til praktisk, følge ned fra gudstjenesten eller lede samling/undervisning.

Fredagsklubben for 5.-7.kl. - ca 1 gang i måneden.

Avgrensede tiltak:

Kirkens bursdagsfest for 2-åringer kjøkkenansvar

Undretur for 4-åringer

Adventssamlinger for 5-åringer

kjøkkenansvar og hjelp til formingsaktivitet

kjøkkenansvar og hjelp til formingsaktivitet

KFO følge til og fra skole, kjøkkenansvar, forming eller formidling
Barnefestival  for 1.-4. kl. på dagtid 17. november - kjøkken, verksted, lek, omsorg, førstehjelp
Tårnagenthelg 3.kl. foreldre eller andre som kan være "englevakter" - kjøkken eller praktisk/følge opp i tårnet
LysVåken
Actiondag
5.kl. kjøkkenansvar, aktivitet eller praktisk, nattevakt
6.-7. kl - nattevakt, kjøkken/grilling, praktisk, rigge utstyr/være tilstede på aktiviteter
16. mai-fest  for ungdom - vakt, kjøkken, bake kake, miljøarbeider

Som leder vil du også få tilbud om å delta på kurs lokalt, regionalt eller nasjonalt. Nye ledere blir invitert til en samtale for å finne oppgaver som kan passe. Vi ber om referanse fra noen som kjenner deg fra arbeid annet sted, og vi kan spørre om politiattest.
Det er bruk for mange ulike typer voksne til mange ulike oppgaver, så ikke vær redd for å ta kontakt!

Har du lyst å få vite litt mer eller vil du bli med?!

Ta kontakt med Marte Kinserdal på tlf.  922 85 225 eller e-post Marte Kinserdal eller Signe Wolden på tlf. 936 10 758 eller e-post Signe Wolden