Barnefestival

Påmelding på nett er nå åpnet! Gi oss gjerne en lyd om du kunne tenke deg å hjelpe til med noe denne dagen:)

Vi arrangerer barnefestival når skole og SFO har planleggingsdag 17. november 2017

Barnefestivalen er en del av trosopplæringstilbudet for alle i 1.-4. klasse på Storhaug. Her kan barna velge mellom mange kjekke aktiviteter. I tillegg spiser vi sammen og har felles samlinger med lek, sang og bibelfortelling. Dette skjer i og utenfor St. Johannes menighetssenter. Festivalen foregår samtidig i flere menigheter i byen.

Brosjyre med oversikt over aktivitetene og påmelding vil bli sendt ut til de som er døpt eller tilhørende i St. Johannes og Varden menigheter, men alle barn fra 1.-4. klasse er hjertelig velkomne.

Pris: 100 kr* ved betaling innen påmeldingsfristen.

Påmeldingslenke: www.johannes-menighet.no/barnefestival

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med Anette Dagfinrud Thorset på tlf 922 85 225 eller e-post at957@kirken.no

*Vennligst ta kontakt dersom du har behov for støtte til betaling