Alt for barna - familiedag

bli med oss på Tou Scene

Velkommen til Alt for barna - en familiedag på Tou Scene lørdag 21 april kl.13.00 - 16.00.

PROGRAM:

Scene 1: Hele dagen
Verksted med Papperiet. Hos papperiet får barna leke fritt og bygge konstruksjoner i papp ut fra sin egen fantasi. Passer for alle.

Scene 2: Hele dagen
Maskeverksted
Solsikkeplanting ved Sos barnebyer
Tegneutstilling av Johannes læringssenter

Vindu: Hele dagen
Ansiktsmaling

Loftet:
13.30: St. Johannes-sangerne, barnekor
14.00: Småbarnsang. Passer for barn fra 2-6 år
15.00: Himmel og Hav, en forestilling av Line Husa og Lydia Lápidus. Passer for barn fra 3 år og oppover!

Fotostudio loftet: Hele dagen
Verksted med Pippis kunstskole

Cafe: Ostehuset flytter inn med minicafe. Salg av mat og smoothiebar.

Sjøparken:
Slakkfisk kommer med slakkliner - test din balansekunst.
Storhaug Rideklubb(tidspunkt blir bekreftet).

Ølhaller:
Rainbow Bombing - en workshop i regi av Urban Hands.
Urban Hands er et kunstprosjekt som bruker gatekunsten for å lære barn og unge å uttrykke seg gjennom forskjellige maleteknikker og stiler. Her kan barna ha det gøy, lære, skape og eksperimentere fritt med maling på vegger. Passer for barn fra 3 år og oppover.

FORTOU setter opp egen barnemeny for anledningen.

Arrangementet er gratis!

Alt For Barna arrangeres to ganger i året, vår og høst, og er et samarbeid mellom Ungdom og Fritid Storhaug, St.Johannes menighet, Ostehuset Øst og Tou Scene. Med støtte fra Inge Steenslands stiftelse og Storhaug Bydelsutvalg.

Tema for dagen er kunst og denne gangen legger vi opp til mange spennende verksteder og aktiviteter som det er mulig å delta på under arrangementet. Arrangementet er gratis!

PROGRAM:

Scene 1: Hele dagen

Scene 2: Hele dagen
Maskeverksted
Solsikkeplanting ved Sos barnebyer ...
Tegneutstilling av St.Johannes læringssenter

Vindu: Hele dagen
Ansiktsmaling

Loftet:
13.30: St.johannes barnekor
1400: Småbarnsang. Passer for barn fra 2-6 år

Fotostudio loftet: Hele dagen
Verksted med Pippis kunstskole

Cafe: Ostehuset flytter inn med minicafe. Salg av mat og smoothiebar.

Sjøparken:
Slakkfisk kommer med slakkliner - test din balansekunst.
Storhaug Rideklubb(tidspunkt blir bekreftet).

Ølhaller:
Rainbow Bombing - en workshop i regi av Urban Hands.

FORTOU setter opp egen barnemeny for anledningen.