Fredagsklubben på bowling

Fredag 6. september

Fredag 6. september drar vi på bowling med fredagsklubben til Lucky Bowl (Mariero).

Pris: Det blir en egenbetaling på 50 kr (medl.) og 70 kr (ikke medl.). Fredagsklubben betaler resten. Vi ber dere ta med eksakt beløp da vi ikke har vekslepenger med.

Det går an å være betalende medlem i fredagsklubben, men dette er frivillig. Det er helt greit å delta på alle klubbkveldene uten å være medlem. Medlemskap koster 50 kr. pr. semester / 100 kr. pr. skoleår. Vi får støtte til klubben av kommune og stat pr. betalende medlem slik at vi kan kjøpe inn en del materiell til bruk på klubbkveldene. Medlemmer får rabatt i kiosken i St. Johannes.

Påmelding: Vi trenger å vite hvor mange som blir med for at vi kan organisere transport frem og tilbake. Foresatte melder deltakerne på til Torbjørn Nedrebø, mob. 905 23 336 innen onsdag 4. september. Oppgi navn på barnet, tlf.nr. til foresatte og om dere evt. har mulighet til å kjøre én eller begge veier.

Fremmøte 17.15 foran hoveddøra til St. Johannes kirke

Avreise fra kirken presis kl. 17.30!

Vi er tilbake ca.19.00 utenfor kirken (de som kjører tilbake henter på Lucky Bowl ca. kl. 18.45).