Påskevandring - tur til Finnøy

- bli med på felles tur til Finnøy

Palmesøndag 14.april

Varden og St. Johannes menigheter prøver noe nytt og tar en tur til Finnøy for å være med på PÅSKEVANDRING.

Påskevandringen arrangeres for 14 året på rad, og har utviklet seg til en forestilling folk kommer langveis fra for å oppleve. Arrangører er søndagsskolen på Finnøy.

Entusiastiske og flinke amatører loser oss gjennom alle dagene i påskeuka og lar oss få oppleve hele det store påskedramaet med alvor, humor og varme.

Vandringen er lagt til Nordre Vignes og alle stasjonene er utendørs. Folk bes om å kle seg godt og være forbered på all slags vær. Bæremeis er bra. Barnevogn og rullator egner seg dårlig.

Frammøte: St. Johannes kirke kl. 10.45. Avreise kl.11.00.

Vi kjører i egne biler, men oppfordrer til samkjøring og til å fylle bilene opp. Utgiftene deles i den enkelte bil. Det er mulig å få støtte til reiseutgifter gjennom diakoniutvalget.

Vi håper mange blir med oss til Finnøy! Vi ønsker dere melder fra til oss om du blir med, kjører selv eller trenger skyss.
Fint om du henvender deg til: daglig leder Signe Wolden
sw978@kirken.no eller på tlf: 936 10 758
Har du ledig plass i bilen? Flott om du melder fra om det også.

Det er lagt opp til grilling, og alle tar med seg egen grillmat, drikke og sitteunderlag.
Arrangementet er gratis, men vi oppfordres til å gi en gave til søndagsskolen på Finnøy. Håper vi sees!

Ønsker du mer info? SE FILM i lenkene:

NB! Varden og St. Johannes menigheter feirer fellesgudstjeneste i Varden kirke kl. 11.00