SLUSH-kurs

SLUSH= Sprell Levende Unge Søndagsskole Hjelpere

Dette er et kurs for 6. og 7. klassinger der du lærer å være en god hjelpeleder. Kurset foregår over tre ettermiddager rett etter skoletid i januar/februar.
Som SLUSH'er får du mulighet til å være hjelpeleder på Tårnagenthelgen for 3. klassinger og på søndagsskolen.

Det blir spennende undervisning, morsomme gruppeoppgaver, leker, mat og selvsagt - SLUSH :)

Tidspunkt 2020: Tirsdagene 28. jan, 4. feb og 18. feb - kl. 13.30-16.00

Sted: Varden kirke, ungdomssenteret i kjelleren

Pris: Frivillig betaling 50 kr (en blir da medlem av søndagsskolen, men det er helt i orden å delta på kurset uten å bli medlem og da betaler en ingenting).

Invitasjon med påmeldingsinfo vil bli sendt ut til de som er døpt eller tilhørende i St. Johannes og Varden menigheter, men alle 6. og 7. klassinger som ønsker å være med er hjertelig velkomne.

Last ned invitasjon - trykk her

Påmelding kan du gjøre her

Lurer du på noe eller ønsker mer informasjon, ta kontakt med

Anette Dagfinrud Thorset på tlf. 922 85 225