Undretur og 4-årsbok

Alle som fyller 4 år i år blir invitert til å komme til kirken for å motta sin egen 4-årsbok på familiegudstjenesten/høsttakkefesten søndag 13. september kl. 11.00.

I forkant av dette blir de også invitert til å delta på undretur i kirken torsdag 10. september kl. 16.30 - med mat, vandring i kirken, sang, samling og formingsaktivitet.

Invitasjon vil bli sendt ut til de som er døpt eller tilhørende i menigheten, men alle barn som fyller 4 år i år er hjertelig velkommen til å bli med på undretur og få bok på gudstjenesten. Invitasjon kan lastes ned her.

Ønsker du mer informasjon eller vil melde på ditt barn/barnebarn/fadderbarn, ta kontakt med Ingeborg Berntzaa Nedrebø) på tlf. 922 85 225 eller e-post in979@kirken.no