KFO 1. klasse

KFO - Kirkens Fritidsordning er et tilbud om trosopplæring for 1. klasse i SFO-tid. Starter 25. april

KFO 1. klasse for Vassøy, Nylund og Storhaug skole
Kirken inviterer alle som går i 1. klasse til å være med på KFO (kirkens fritidsordning) tre mandager i vår.

KFO starter mandag 25. april, fortsetter 2. mai med avslutning 16. mai.

Sted: St. Johannes kirke

Vi henter barna på skolen og følger dem tilbake til skolegården etterpå. - Egen ordning for Vassøy.

På KFO blir det uteaktiviteter, konkurranser med premier, dramatisering, mat, bibelfortellinger og formingsaktiviteter.

Invitasjon vil bli sendt ut til de som er døpt (medlem) i Varden  og St. Johannes menigheter inlkudert Vassøy og byøyene, men alle barn i 1. klasse er hjertelig velkomne.

De som vil kan betale en frivillig medlemskontingent på 50 kr per år som dekker noe av utgiftene til mat og materiell. Merk innbetaling med KFO og <navn på deltaker> - til kontonr: 3230.05.00780

Påmelding gjøres her

Brosjyren kan du laste ned her

Ønsker du å få mer informasjon, ta kontakt med Ingeborg Berntzaa Nedrebø  på tlf 922 85 225 eller e-post in979@kirken.no