Fasteaksjonen for - 💜 St.Johannes og Vassøy

💦 💜 TAKK alle givere for ditt bidrag i vår digitale bøsse - vi har satt ny rekord!

💜Forandre. For andre! Det er fortsatt mulig å gi på Vipps 662 186

💦 💜 NY REKORD - Sammen har vi fått inn kr. 51.940 ,- !!! Fantastisk innsats!  Sjekk resultat; - trykk her

Hjelp oss å hjelpe! Vi har satt oss et høyt mål i år også, og få inn 50.000,- ! Dette gjør vi fordi koronaviruset er en stor utfordring i hele verden! Vi tror mange ønsker å hjelpe.

En digital innsamling gir nye muligheter 💜 For at giverens beløp skal bli registrert hos oss må du bruke facebookinnsamlingen på denne siden: .St. Johannes menighets og Vassøys digitale innsamling på Facebook     Sjekk resultat; - trykk her
Givere kan også vippse til St. Johannes "Fasteaksjonen" : 662 186 – merk med «fasteaksjon» eller gi via spleis - Støtt St. Johannes menighet og Vassøy sin bøsse for rent vann!

Det er selvfølgelig også mulig å betale direkte til Kirkens Nødhjelp – det viktigste er jo at vi gir!

• Vipps til 2426
  • SMS med kodeord VANN til 2426 (dette trekker 250 kr fra avsender)
  • Gavekonto 1594 22 87493  Merk gaven med «Fasteaksjonen»

STØTT ÅRETS FASTEAKSJON heart